kasulikke artikleid

Kuidas arhiveerida iga Facebooki fotot, kuhu olete märgitud

Facebook on üks peamisi kohti, kus sõbrad ja pereliikmed pilte üles laadivad. Võimalik, et keegi on teid vähemalt ühel pildil märkinud. Probleem on selles, et kui inimene, kes teid märkis, sulgeb oma konto, kaovad need pildid. Siit saate teada, kuidas seda vältida.

Siin on probleem: kui sõber või pereliige kustutab oma Facebooki konto (või sõbruneb teiega alles pärast seda, kui te nende teksade kohta vastumeelne kommentaar on), kaovad kõik nende pildid - sealhulgas kõik, millel teid on märgitud - igaveseks. See võib olla segadus, eriti kui olete tüüp, kes loeb üritustel pildistamiseks pereliikmeid, nii et te ei peaks seda tegema. Õnneks on neid pilte hõlpsalt automatiseeritud ja arhiveeritud, kui olete selle eelnevalt seadistanud. Siit saate teada, kuidas seda teha, koos ideedega, kuidas neid fotosid pärast fakti tagasi saada.

Laadige alla kõik fotod, kuhu olete juba märgitud

Esiteks peate alla laadima kõik fotod, millel olete juba sildid, kuna te ei saa teenust automatiseerida vanemate piltide haaramiseks. Selle jaoks meeldib meile PhotoGrabber, Windowsi ja Maci jaoks tasuta rakendus, mis koondab kõik teie sildistatud fotod ühe hooga. See on pisut kohmakas, kuid saab töö kiiresti tehtud.

  1. Laadige alla PhotoGrabber ja avage see.
  2. Klõpsake nuppu "Logi sisse" ja logige sisse oma Facebooki lehele.
  3. Valige "Autoriseeri rakendus" ja kopeerige sisselogimisluba PhotoGrabber, mis annab teile uuesti rakenduse PhotoGrabber.
  4. Valige "Ma tahan alla laadida" ja märkige soovitud fotode ruudud (Kõik kasutaja sildistatud fotod annavad teile pilte, kus te näete, kuid valides ka "Terve album, kui see sisaldab märgistatud fotot", saate kogu pildi kätte sündmuse filmirull).
  5. Piltide allalaadimiseks, millel olete märgitud, valige „mina”.
  6. Klõpsake nuppu "Alusta allalaadimist" ja laske PhotoGrabberil oma asi teha.

Kahjuks pole PhotoGrabber nii hea, kui laadite alla pilte, kuhu olete mõne muu teenuse (nt Instagram) kaudu sildistatud, nii et peate võib-olla ka need sisse hüppama ja käsitsi alla laadima.

Arhiivige fotod, kuhu olete IFTTT-ga märgitud

Lihtsaim viis siltidega fotode arhiivimiseks on teenust linkiv automaatika webapp, kui see on siis selline. IFTTT abil saate selle sättida nii, et iga kord, kui olete Facebooki fotol sildiga märgitud, laaditakse see foto mõnda teise teie valitud teenusesse.

  1. Minge üle IFTTT-le ja looge konto.
  2. Valige "Loo retsept" ja klõpsake "see".
  3. Valige Facebook, seejärel "Teid märgitakse fotol" ja seejärel "Loo päästik".
  4. Valige "See" ja valige teenus, kuhu soovite fotod saata (Dropbox, e-post, Flickr, Google Drive, Skydrive või Evernote on kõige mõistlikum).

See selleks. Nüüdsest salvestatakse see foto automaatselt mujale, kui keegi teid fotol märgib. Eeliseks on see, et teie perefotod, grupipildid ja kõik muu salvestatakse teie kõvakettale kaua pärast seda, kui sõbrad eemaldavad nende Facebooki lehed.

Kuidas saada pilte pärast seda, kui sõbrad on juba oma konto kustutanud

IFTTT kasutamine fotode haaramise automatiseerimiseks on suurepärane, kuid see ei aita teid tegelikult pärast seda, kui vanaema äkki otsustab, et ta on kogu Facebooki draamast haige, ja äkki kustutab oma konto.

Nende piltide tagasi saamiseks peate oma sõbraga ühendust võtma ja neid küsima. Kui neil pole arvutis varukoopiaid, saavad nad neid fotosid hõlpsalt haarata. Võimalik, et nad lihtsalt deaktiveerisid oma Facebooki konto ja see tähendab, et neid pilte on lihtne taastada. Paluge neil uuesti Facebooki sisse logida (just see veel kord!) Ja seadete lehele liikumiseks klõpsake kongul. Seejärel klõpsake kõigi fotode allalaadimiseks nuppu Laadi alla Facebooki teabe koopia. Sellega saate kohe arhiivi, mille nad saavad teile üle anda. Teie Facebooki konto kustutamine võtab umbes 14 päeva, nii kaua, kui olete puuduvad pildid enne ära püüdnud, on teil hea minna.

See ei ole kõige lihtsam meetod maailmas, kuid kui te ei soovi, et need pildid kaoksid igaveseks kellegi kõvakettale, on see teie ainus võimalus - ja veel üks põhjus piltide edasiliikumise automatiseerimiseks.