huvitav

Kuidas oma Google+ kontot kustutada

Kui soovite jätkata Gmaili ja muude Google'i tööriistade kasutamist, kuid soovite loovutada teenuse Google+, kuvab AddictiveTips lihtsad sammud sotsiaalse võrgustiku funktsioonide eemaldamiseks oma Google'i kontolt.

Protsess on kiire ja lihtne:

  1. Logige sisse oma Gmaili kontole ja klõpsake akna paremas ülanurgas oma profiiliikooni.
  2. Klõpsake "Konto" ja minge vahekaardile "Andmetööriistad".
  3. Otsige jaotist "Kontohaldus" ja klõpsake selle kõrval asuvat linki "Kustuta Google+ profiil ja funktsioonid".
  4. Peaksite nägema kustutamise kinnituslehte. See küsib, kas teie Google'i profiiliks nime kustutamine on sobilik. Tutvuge üksikasjadega, mis juhtub siis, kui kustutate oma Google'i profiili ja veenduge, et teate, mida eemaldate. Kui olete valmis, märkige ruut valiku "Nõutav: jah, ma saan aru, et kustutate Google'i profiilist nimi" Teie nimi "ja klõpsake nuppu" Eemalda valitud teenused ".

See kõik on vajalik. Pidage meeles, et Google+ profiili eemaldamine Google'i kontolt võib mõjutada teie YouTube'i kommentaare ja suhtlemist. YouTube kasutab teie Google+ teavet, nii et ole valmis. Kui te ei soovi kogu oma profiili kustutada, saame aidata teil vähemalt takistada teenusel Google+ kõigi teie Google'i rakenduste täielikku ülevõtmist.

Kuidas eemaldada Google+ oma Google'i kontolt Sõltuvusnõuanded