huvitav

Mis tegelikult juhtub, kui blokeerite kellegi oma iPhone'is

IPhone'il on sisseehitatud blokeerimise funktsioon, kuid kas olete kunagi mõelnud, mis täpselt juhtub teises otsas, kui keegi blokeerib? MacRumors otsustas selle välja mõelda.

Esiteks, kui blokeeritud number üritab teile tekstsõnumit saata, siis see ei lähe läbi ja tõenäoliselt ei näe nad kunagi “edastatud” märkust. Teie otsas ei näe te üldse midagi. Telefonikõnede osas läheb blokeeritud kõne otse kõneposti. Lõpuks saate oma kõneposti postkasti spetsiaalse kausta „blokeeritud kirjad”, kui nad jätavad teate, kuid te ei saa märguannet, millele nad helistasid.

Mis juhtub, kui blokeerite kellegi oma iPhone'is? | Youtube